About

cartoonme_chrisEnige tijd geleden was ik voor mijns zoons op zoek naar leuke bouwplaten. Je kent ze wel, met papier, schaar en lijm maak je een Eifeltoren, een vliegtuig, een stoere jeep of vrachtwagen, en tegenwoordig zelfs Angry Birds of een dansende Psy (die van Gangnam Style).

Het Internet is een onuitputtelijke bron van bouwplaten. Je kunt ze kopen, of gratis downloaden, als pdf-bestand of als image.

Door mijn werk rijd ik veel tussen Rotterdam en de Maasvlakte. Ook op mijn werk heb ik veel te maken met trucks die containers vervoeren. Al rijdend op de A15 dacht ik ‘…zouden die chauffeurs het niet leuk vinden om een bouwplaat te maken van hun eigen truck? Met hun eigen kenteken erop, de kleuren en het logo van hun bedrijf, of zelfs hun eigen special paint en de namen van de kinderen op de platen achter de voorruit?…”

Dat was dus de aanleiding voor de website bouwplaatvanjeeigentruck.nl. In de blog lees je over mijn zoektocht naar de oplossingen voor het maken en aanbieden van de bouwplaten, en in de andere secties zie je welke bouwplaten ik inmiddels in de aanbieding heb, en hoe je bouwplaten kunt bestellen.

Kijk ook eens op mijn Flickr pagina voor een uitgebreid overzicht van bouwplaten die ik heb ontworpen voor bouwplaatvanjeeiigentruck.nl en voor PaperTruckLogo.

De eenvoudige bouwplaten zijn gratis of bijna gratis te bestellen (voor de kosten van papier, lijm en inkt). Kosten van complexere modellen, of modellen die ik speciaal moet ontwerpen zijn in overleg.

Wil jij een bouwplaat van je eigen truck? Neem dan contact met mij op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s