Bouwplaat van een ProRail materiaalwagen

paper model-bouwplaatvanjeeigentruck_prorail_materiaalwagenVoor ProRail heb ik een bouwplaat ontworpen van hun materiaalwagen, een Volvo FL.
ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland. Samen met vervoerders zetten zij zich 24/7 in om reizigers en goederen veilig en op tijd op hun bestemming te laten komen. Zij willen het spoornetwerk veiliger, betrouwbaarder, punctueler en duurzamer maken en werken daar dagelijks aan. Dat doen ze altijd met aandacht voor onze invloed op het milieu en de samenleving.

De afdeling Incidentenbestrijding zorgt er o.a. voor dat bij incidenten op het spoor de reizigers geëvacueerd worden bij gestrande treinen. ProRail heeft de bouwplaat laten ontwerpen en drukken om de kinderen die in een dergelijke trein zitten een bouwplaat te kunnen geven, zodat het wachten wat leuker wordt. De kinderen kunnen al wachtend in de trein de vrachtwagen in elkaar zetten, zonder schaar of lijm.

De bouwplaat is door de drukker al gestanst, waardoor hij eenvoudig uit het vel te drukken en te vouwen is. Door lipjes in de voorgestanste gleufjes te steken, zet je hem eenvoudig in elkaar.

 

Wil je ook een bouwplaat van je eigen (materiaal)wagen? Neem dan contact op met bouwplaatvanjeeigentruck.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Een Reactie op “Bouwplaat van een ProRail materiaalwagen

  1. Pingback: Bouwplaat met licht | bouwplaatvanjeeigentruck.nl·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s