Minions Stuart en Dave van Verschrikkelijke Ikke2

Blog_Paper_Toy_papertoys_Minions_Little_Plastic_Man_pic4Met de komst van de film Verschrikkelijke Ikke 2 (Despicable Me2) zijn de minions Stuart en Dave ook weer terug.

Despicable Me 2 is een Amerikaanse computeranimatiefilm uit 2013. De film is een vervolg op Despicable Me uit 2010.
Gru heeft zijn bestaan als superschurk inmiddels grotendeels vaarwel gezegd.

De minions zijn Gru’s kleine, gele, loyale en kinderlijk en grappige, genetisch-gemuteerde huandlangers. De Minions spreken meestal hun eigen taal genaamd Brabbeltaal (Gobbledygook), hoewel ze ook Engels lijken te begrijpen. Ze bestaan ​​al sinds het begin der tijden, evolueren van enkele gele eencellige organismen tot wezens, die slechts een doel hebben; – “zoeken naar en het dienen van de meest verachtelijke meester die ze kunnen vinden”

Een spin-off film getiteld Minions staat in de planning voor december 2014. Deze film zal draaien om de gele handlangers van Gru, waaronder Stuart en Dave. (Bron: Wikipedia)

Minion Invasion!Er wordt op Internet veel over de minions bericht. De post Minion Invasion! van cn21 is er een van, die wat mij betreft de moeite waard is.

 

 

Natuurlijk is er ook weer iemand die er een bouwplaat van maakt. In dit geval is het Little Plastic Man. De foto’s komen van paper-toys.

Download Stuart.pdf
Download Dave.pdf

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s